Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Berkel en Rodenrijs

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Stukadoor om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

 

Omgeving:Heel Nederland

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Gouda, Utrecht, Amsterdam, Heel Nederland, zijn wij op zoek naar een Lift monteur nieuwbouw - Vaste Baan om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is één van de grote lift bedrijven in Nederland en wereldwijd. Voor deze grote speler zijn wij met spoed op zoek naar montage medewerkers / monteurs. Ervaring in de liften branche is geen vereiste. Wel zijn we op zoek naar werkers met mentaliteit en lef!

Omgeving:Rotterdam | Zuid - Holland

Aantal uur:40

Onze opdrachtgever is een Value-Added Reseller van systemen voor elektrotechniek, communicatie en beveiliging. Met hun high-end producten en diensten participeren zij samen met hun partners in complexe, geïntegreerde en multidisciplinaire projecten in building, care, industry, infra en marine & offshore.

Omgeving:Regio Krimpenerwaard

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een elektricien met ervaring in renovatie en particulier werk. Onze opdrachtgever is een aannemer in de bouw die voor grote woningcorporaties onderhoud en service uitvoert.

Omgeving:Rotterdam - Zuid-Holland

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever, een middelgroot loodgietersbedrijf te Rotterdam zijn wij op zoek naar een Loodgieter / CV monteur.

Omgeving:Schiedam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever, een middelgroot installatiebedrijf in de krimpenerwaard, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / sales engineer.

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Verhuur medewerker gereedschappen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur lastechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur Energietechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, een groot verhuur bedrijf, zijn we op zoek naar een monteur gereedschap.