Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Alphen aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Accountmanager om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

 

Omgeving:Alpen aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Business Analist om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Als Sales Business Analist draag je zorg voor het rapporteren van verkoopgerelateerde cijfers en het opstellen van managementinformatie. Data uit verschillende systemen worden door jou omgezet in waardevolle bedrijfsinformatie. Je ondersteunt hiermee onze Sales afdeling bij het nemen van diverse verkoopbeslissingen, het creëren van doelstellingen en meer. In deze functie kom je te werken in een sterk analytische functie met een commerciële insteek. Spreekt dit je aan en ben je toe aan een tweede stap in jouw carrière? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. 

 

Omgeving:Apeldoorn/Deventer, Echt, Eindhoven/Helmond/Gemert/Son

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn/Deventer, Echt, Eindhoven/Helmond/Gemert/Son zijn wij op zoek naar een Energiemonteur tractiebatterijen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

 

Omgeving:Maasdijk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Maasdijk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Enigneer / Werkvoorbereider Kas Systemen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is marktleider in kas systemen. Als engineer / werkvoorbereider ben je zeer divers bezig met de productgroep en fungeer je als spil tussen de verkoop en de productie. Je zorg dat het project en de productie loopt en engineert oplossingen op klant vraag. 

Omgeving:Utrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Utrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Utrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Utrecht, Utrecht, zijn wij op zoek naar een Project Engineer om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Utrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Utrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Service Engineer Water om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

 

Omgeving:Schiedam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Schiedam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Senior project (product) engineer WTB om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:schiedam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Schiedam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Operationeel inkoper om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Schiedam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Schiedam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Service Inspector Equipment / Technical Trainer om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!