Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Vacatures

Omgeving:Etten-Leur

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Etten-Leur, Brabant, zijn wij op zoek naar een Account Manager hout/bouw materialen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Etten-Leur

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Etten-Leur, Brabant, zijn wij op zoek naar een Medewerker verkoop binnendienst om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur Meet Regel om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

 

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Project Engineer om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Alkmaar

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alkmaar, Noord Holland, zijn wij op zoek naar een Account Verkoper om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

De functie

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Hoofd Inkoop om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Wateringen

Aantal uur:40

De functie

Voor onze opdrachtgever in wateringen, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Account Manager om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Wateringen

Aantal uur:40

De functie

Voor onze opdrachtgever in wateringen, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker binnendienst om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Wij zijn op zoek naar een intercedent om ons team te versterken.

Ymatch bemiddelt proffesionals en technici op verschillende disciplines zoals elektrotechniek, installatietechniek, bouw, metaal en industrie. Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de Krimpenerwaard.

Ben jij onze nieuwe collega? 

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Slijper metaal om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever betreft een staal en metaal handel in Rotterdam.