Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Motorvoertuigentechniek/ Elektrotechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van verhuur van o.a. (hef)trucks. Ter versterking van het team en uitbreiding van de activiteiten, zijn wij opzoek naar de juiste kandidaat voor onze opdrachtgever.

Ben jij een monteur, opzoek naar een veelzijdige baan en heb jij (hef)truck ervaring? Reageer dan snel!

Omgeving:Zevenbergschen Hoek

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Zevenbergschen Hoek, , zijn wij op zoek naar een constructie-plaatwerker om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Onze opdrachtgever is opzoek naar versterking! De voornaamste klanten van de opdrachtgever zijn te vinden in de sectoren staalbouw, milieutechnologie en machinebouw voor de voedings- en levensmiddelenindustrie in Nederland, België en Duitsland. Kortom, veelzijdigheid en ruimte om te groeien!

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Tekenaar / Werkvoorbereider Elektrotechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de scheepstechniek en daarin aan het uitbreiden. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn? Reageer dan snel!

Omgeving:Nieuwerkerk a/d IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Lasser / Constructiebankwerker Staal en RVS om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Alphen aan den Rijn

Aantal uur:

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Calculator/ontwerper om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Allround Servicemonteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Dieselmonteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur E-Projecten om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Bleiswijk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Bleiswijk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Verkoper Groente en Fruit om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Onze opdrachtgever heeft een goedlopende Groente & Fruitkraam en is opzoek naar een sterke toevoeging aan het team! Je staat dagelijks op de markt op verschillende locaties en bent veel contact met mensen. Kortom: kan jij hard werken, ben je goed met klanten, heb je passie voor verkopen en kom je uit Bleiswijk of omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Zonweringsmonteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever is al meer dan 20 jaar de professional in zonweringen, terrasoverkappingen, garagedeuren & kozijnen.