Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus/ Technisch Specialist AUDI om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Voor onze opdrachtgever in Moerdijk, Brabant, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Planner Service en Onderhoud Kranen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Hardinxveld Giessendam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Hardinxveld Giessendam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een CV monteur service, onderhoud en storingen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Hardinxveld Giessendam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Hardinxveld Giessendam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Allround Loodgieter om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Utrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Utrecht, Utrecht, zijn wij op zoek naar een Senior Account Managers (m/v 40 uur) om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De organisatie biedt volop mogelijkheden voor mensen met een positieve drive en ambitie! Ter versterking van ons salesteam zijn wij op zoek naar meerdere Senior Account Managers voor West en Oost Nederland.

Omgeving:Breda

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Breda, Brabant, zijn wij op zoek naar een Account Managers (m/v 40 uur) om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Alphen aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Werkplaatsmoneur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Servicemonteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Alphen aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Accountmanager om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

 

Omgeving:Alpen aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Business Analist om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Als Sales Business Analist draag je zorg voor het rapporteren van verkoopgerelateerde cijfers en het opstellen van managementinformatie. Data uit verschillende systemen worden door jou omgezet in waardevolle bedrijfsinformatie. Je ondersteunt hiermee onze Sales afdeling bij het nemen van diverse verkoopbeslissingen, het creëren van doelstellingen en meer. In deze functie kom je te werken in een sterk analytische functie met een commerciële insteek. Spreekt dit je aan en ben je toe aan een tweede stap in jouw carrière? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.