Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Alphen aan den Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Tekenaar / Werkvoorbereider Elektrotechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Onze opdrachtgever bestaat al ruim 175 jaar. De 60 medewerkers zijn het bekende gezicht voor hun opdrachtgevers en houden zich bezig met het ontwerpen en realiseren van complete innovatieve, duurzame en energiezuinige oplossingen. Ook worden de bestaande en nieuwe installaties met dezelfde toewijding beheert en onderhouden. 

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Boorder / Zager - Beton om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

De opdrachtgever is een gerenommeerd sloop, boor en zaag bedrijf in de regio Capelle aan den IJssel.  

Omgeving:Ridderkerk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Ridderkerk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Onze opdrachtgever is een las en constructiebedrijf dat diverse constructies maakt op aanvraag van diverse klanten. Denk aan fundaties voor motoren, omkastingen voor generatoren maar ook divers ander staal constructiewerk.  

Omgeving:Zuid-Holland

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Schipluiden, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Service- en storingsmonteur machinebouw - Tuinbouw om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Omgeving:Zuid-Holland

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Zoeterwoude Rijndijk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een CNC Kanter / Zetter om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Oud-Beijerland

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Oud-Beijerland, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Shopfitter / Pijpfitter om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever is een groot skidbouw bedrijf met een constructie en een pijpfitters afdeling. 

Omgeving:Alphen aan den Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Eerste monteur Buitendienst WTB om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Ben jij WTB of Allround Monteur? Ben je in het bezit van een MBO-opleiding? En op zoek naar een uitdagende baan voornamelijk in de buitendienst? Dan hebben wij een geweldige baan voor je! 

Omgeving:Rotterdam - Amsterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam - Amsterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Service monteur haven kranen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in inspecties, keuringen, reparaties, onderhoud, ombouw en levering van stukgoedkranen, containerkranen, grijperkranen, bovenloopkranen en overslagkranen. 

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Projectleider Loodgieter / Sanitaire installaties - Vaste baan om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De projectleider draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder zijn/haar leiding worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt de projectleider voor goede afstemming met de opdrachtgever.  

Omgeving:Schiedam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Schiedam, Zeeland, zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker / Plaatwerker om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.