Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Vacatures

Omgeving:Groot-Ammers

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Groot-Ammers, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Lasrobot Operator om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Groot-Ammers

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Groot-Ammers, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Lasser / Constructiebankwerker 135, 136 om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Schoonhoven

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Schoonhoven, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een COAX monteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Wij zijn op zoek naar een commerciele stagiair om ons team te komen versterken.

Sinds begin 2012 is Ymatch actief bezig met het bemiddelen van professionals op verschillende disciplines. Door aanhoudende groei zijn wij hierdoor op zoek naar versterking van ons team.

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Wij zijn op zoek naar een Recruiter (Technisch) Personeel om ons team te versterken.

Ymatch bemiddelt van technici op verschillende disciplines zoals elektrotechniek, installatietechniek, bouw, metaal en industrie. Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de Krimpenerwaard. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Omgeving:Berkel-Enschot

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Berkel-Enschot, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Tekenaar Autocad / Revit Installatietechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Naaldwijk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Naaldwijk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Calculator / Werkvoorbereider elektrotechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Wij zijn op zoek naar een proactieve calculator/werkvoorbereider met een elektrotechnische achtergrond. Je ontwerpt elektrotechnische installaties die voor elk project weer anders kunnen zijn en telkens moeten voldoen aan hoge klanteisen en de nieuwe innovatieve toepassingen hiervan. Als calculator/werkvoorbereider werk je in een projectteam met: projectleider, calculator en monteurs samen om het project tot een goed einde te brengen. Je bent er verantwoordelijk voor dat de tekeningen op tijd beschikbaar zijn vooraf, tijdens en achteraf het project. Op aangeven van monteurs of projectleiding zorg je voor een juiste bestelling en levering van materialen en ben je actief op zoek naar goede oplossingen.

Omgeving:Moerkapelle

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Moerkapelle, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Elektromonteur Villabouw om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een allround installateur actief in E en W installaties binnen de villabouw en kleine utiliteitsbouw. 

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

In deze afwisselende binnendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet. Als specialist ben je aanspreekpunt voor alle vragen over elektrotechniek.

Omgeving:Dordrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Dordrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Hulpmonteur Installatietechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Als hulpmonteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior) projectleider(s), calculator(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koel installaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Zij ontwerpen en engineeren deze installatie en maken alle relevante berekeningen voor de bovengenoemde installaties.

In de bouw worden de werkzaamheden uitgevoerd door loodgieters en cv monteurs. Deze monteurs werken vanaf tekening en zijn opgeleid om uitsluitend eerder genoemde installaties aan te brengen. Zij hebben daar bewust voor gekozen Zij hebben goede kennis van de voorschriften voor de hierboven omschreven W-installaties.