Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Badhoevedorp

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Badhoevedorp, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator Liften om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Voor een groot gedeelte van de Randstad stuur jij samen met de Field Manager een team van 30 liftmonteurs aan en ben jij de spin in het web voor de organisatie van onderhoudswerkzaamheden. Zo plan je onderhoud en keuringen, bestel je de benodigde materialen, ben je bij de monteurs in het veld voor kwaliteits- en veiligheidsinspecties. Je doet administratie, verwerkt keuringsrapporten en klantrapportages. Je hebt veel contact met klanten en leveranciers en bent het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken. Dankzij jou loopt de planning op rolletjes, met als doel een tevreden klant.

Omgeving:Woerden

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Woerden, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Allround Timmerman onderhoud om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever is een landelijk opererende organisatie die aan beleggers, vastgoedbeheerders, VVE- beheerders en woningcorporaties een totaalpakket van diensten aanbiedt op het gebied van vastgoedonderhoud. Wil jij zelfstandig aan de slag bij een gevarieerd, dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Reageer dan snel!

Omgeving:Zoetermeer

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Liftmonteur Modernisatie om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een wereldwijde speler op het gebied van personenliften. We zijn op zoek naar monteurs om de bestaande liften te moderniseren. Dit zijn cosmetische aanpassingen zoals nieuwe deuren, nieuw interieur in de liftkooi maar kan ook een complete vernieuwing in de schacht betekenen. Kortom zeer afwisselend. 

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur Maritiem om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseurs Pompen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Capelle aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur Meet Regeltechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Capelle aan den ijssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Uitvoerder / Voorman Gevelconstructies om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Sloper / Sjouwer / Materiaalbezorger om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Omgeving:Utrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Utrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een CAD tekenaar Elektro / Fire Systems om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een landelijke speler op het gebied van brandveiligheid. In deze functie ben je bezig met het elektrisch ontwerpen en uittekenen van brandmeldsystemen en blussytemen. 

Omgeving:Den Haag

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Den Haag, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Projectleider service installatietechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een landelijke speler op het gebied van installatietechniek in de utiliteit.