Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Vacatures

Omgeving:Dordrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Dordrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur W - Utilliteit om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Als monteur maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. Deze afdeling heeft (assistent of gewone of senior) projectleider(s), calculator(s) en werkvoorbereider(s) op kantoor. Deze medewerkers hebben kennis van grote Werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelinginstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koel installaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties.

Als monteur W voer je zelfstandig alle voorkomende installatietechnische werkzaamheden uit met betrekking tot het plaatsen, vervangen en onderhouden van werktuigkundige installaties. Daarnaast controleer en test je de eigen werkzaamheden en die van de overige monteurs in de ploeg. Je geeft zo nodig leiding aan 2e monteurs en hulpmonteurs.

Voor onze opdrachtgever in Dordrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Projectleider Installatietechniek Utilliteit en Woningbouw om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Als projectleider maak je onderdeel uit van de projectgroep Utiliteit W. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Deze projecten zijn gericht op werktuigkundige installaties in de utiliteit en woningbouw. Je zorgt voor afstemming met de (wensen van de) opdrachtgevers en bent mede verantwoordelijk voor het financiële resultaat van de projectgroep.

Omgeving:Krimpen aan de Lek

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan de Lek, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Loodgieter Allround - Vaste baan om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Bij de opdrachtgever ontwerpen, realiseren en beheren ze technische installaties. Vanuit de vestiging in Krimpen bedienen ze door heel Nederland hun opdrachtgevers. Naast complexe werken in de nieuw- en verbouw voeren zij ook het beheer en onderhoud uit aan uitdagende installaties. Als totaalinstallateur bieden zij hun opdrachtgevers een totaalpakket aan diensten en producten.

Omgeving:Ridderkerk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Ridderkerk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur luchtkanalen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Verkoper Keukens om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Utrecht, Rotterdam, Amsterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Utrecht, Utrecht, zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige (HVK) om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Heb jij passie voor veiligheid én voor bodem? Wil je werken op industriële locaties en zie je in de veiligheidsvraagstukken die bij grondverzetprojecten horen een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je standplaats (Rotterdam, Amsterdam of Utrecht) wordt in goed overleg bepaald.

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Liften Rotterdam om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de liften en roltrappen branche. In Nederland heeft het bedrijf 4 vestigingen verdeeld over het land. 

Omgeving:Vlaardingen

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Vlaardingen, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Montagemonteur rook en luchtkanalen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Timmerman Utiliteitsbouw om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Utrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Regio utrecht, Utrecht, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!