Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Groot Ammers

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Groot Ammers, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Elektromonteur Gemalen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

 

Omgeving:Montfoort

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Montfoort, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Timmerman / Trappen Stelleur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Dordrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Dordrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Calculator Elektrotechniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Riddderkerk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Ridderkerk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Tracing Monteur Buitendienst - elektro om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Het bedrijf is actief in het aanleggen van tracing installaties in de petrochemie. De installaties zorgen er voor dat de vloeibare stoffen in de leidingen vloeibaar blijven onder alle omstandigheden.

Omgeving:Groot-Ammers

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Groot-Ammers, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Montage Monteur binnen en buitenland om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Bouw B2B om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Capelle aan de IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Hardinxveld-Giessendam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Hardinxveld, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Lead Engineer/Project Engineer om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Hardinxveld-Giessendam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Hardinxveld, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Mechanisch Engineer meet en regeltechniek, maritieme/offshore branche om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Hardinxveld-Giessendam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Hardinxveld, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman, maritieme/offshore branche om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor  uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!