Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Projectleider/Tekenaar Staalbouw om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Wij zijn op zoek naar een intercedent om ons team te versterken.

Ymatch bemiddelt proffesionals en technici op verschillende disciplines zoals elektrotechniek, installatietechniek, bouw, metaal en industrie. Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de Krimpenerwaard.

Ben jij onze nieuwe collega?  

Omgeving:Krimpen aan den Ijssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Scheeps Elektromonteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

De opdrachtgever is een producent van boegschroeven, balastjets en andere toepassingen in de binnenvaart en pleziervaart. De producten worden zelf vervaardigd door bankwerkers in de fabriek. Voor het elektrische gedeelte hiervan zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Conventioneel draaier om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

De opdrachtgever maakt betonmachines ten behoeve van tegelproductie. Deze machines worden in de bedrijfshal gemaakt door de monteurs. Het bedrijf beschikt over een eigen verspaningsafdeling waar de slijtdelen voor de machines worden gemaakt. Daarnaast worden er veel speciale producten gefabriceerd op conventionele en CNC machines. 

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:32-40

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst om ons team te versterken.

Ymatch bemiddelt technici op verschillende disciplines zoals elektrotechniek, installatietechniek, bouw, metaal en industrie. Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Ben jij onze nieuwe collega?

Omgeving:Krimpen aan den Ijssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Schilder Burgerwerk om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever is een klein schildersbedrijf met een vaste groep klanten / opdrachtgevers. Het werk varieert van groot zakelijk tot kleiner particulier werk. Daarnaast worden er veel renovaties uitgevoerd voor de woningbouwstichting. 

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Wij zijn op zoek naar een Recruiter (Technisch) Personeel om ons team te versterken.

Ymatch bemiddelt van technici op verschillende disciplines zoals elektrotechniek, installatietechniek, bouw, metaal en industrie. Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de Krimpenerwaard. 

Ben jij onze nieuwe collega? 

Omgeving:Schiedam

Aantal uur:

Voor onze opdrachtgever in Schiedam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Senior Engineer WTB om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Alblasserdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Alblasserdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!