Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Breda

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Breda, Brabant, zijn wij op zoek naar een Coach / Trainer / Instructeur BHV / VCA. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Wil jij je klant ontzorgen en vooruit helpen op het gebied van arbeidsveiligheid? Wil je graag leren en daarmee je werkveld vergroten? Zie jij overal kansen om je activiteiten uit te breiden en grijp je deze ook? Woon je in omgeving Bergen op Zoom of Delft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omgeving:Zoetermeer

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Timmerman Deuren en Kozijnen. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in de verkoop van een breed en diep assortiment deuren, zoals binnen en buitendeuren, garagedeuren, maar ook kozijnen en alles wat daarmee enigszins verband houdt. Zij staan voor kwaliteit en ouderwets vakmanschap. Ze verkopen veelal direct aan particulieren, maar ook aan aannemers, woningcorporaties en overige organisaties.

Omgeving:Krimpen aan de Lek

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan de Lek, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Commercieel Binnendienst / Planning om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Het bedrijf is een middelgrote firma actief in het maken van badkamers, toiletten, stucwerk en andere afbouw werkzaamheden.

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Beveiligingsmonteur - MBV om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Nootdorp

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Nootdorp, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Schilder Burgerwerk. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Koudekerk aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Koudekerk aan de Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Junior Onderhoudsmonteur. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Koudekerk aan de Rijn

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Koudekerk aan de Rijn, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Commercieel werkvoorbereider. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Lasser MIG/MAG niveau 2 om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Breda

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Breda, Brabant, zijn wij op zoek naar een Commercieel Ontwerper om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Geen enkele opdrachtgever of villa is hetzelfde, deze opdrachtgever staat voor maatwerk. Dit maakt het werk extra boeiend en afwisselend.

Omgeving:breda

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Breda, Brabant, zijn wij op zoek naar een REOB monteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Onze opdrachtgever is een totaalleverancier op het gebied van Arbeidsveiligheid, met een uitgebreide opleidings- en trainingsafdeling.  De sfeer is gemoedelijk en informeel, met zeer hoog  kwaliteitsniveau!