Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Resultaat verfijnen

Branche

Vacatures

Omgeving:Woerden

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Woerden, Utrecht, zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker Binnendienst Techniek om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een technische firma actief in de petrochemie en offshore als toeleverancier van stalen en RVS constructies.

Omgeving:Naaldwijk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Naaldwijk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een NEN 3140 inspecteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

 

Omgeving:Maasdijk

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Maasdijk, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Monteur paneelbouw om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Omgeving:Dordrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Dordrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Graafmachine Machinist Grondverzet om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

Omgeving:Rotterdam

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Ervaren monteur airconditioning om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Door de groei zijn wij op zoek naar een Airconditioning monteur, die geheel zelfstandig en klantgericht airconditioning en VRF systemen kan installeren.

Omgeving:Heinenoord

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Heinenoord, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Allround Tank Container Monteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Als tankcontainer monteur bij deze opdrachtgever maak je deel uit van een internationaal gerespecteerde onderneming met een grote diversiteit van werkaanbod. De overdekte werkplaats is ruim uitgerust met specifieke gereedschappen voor onderhoud aan tankcontainers en trailers. In deze functie hou je je bezig met het repareren, modificeren, reviseren en het testen van tank containers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals: lassen, branden, zagen, boren, slijpen, ontroesten en het de- & monteren van afsluiters, plaatwerk, pakkingwerk, verven en stickerwerk etc..

Omgeving:Vlaardingen

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Vlaardingen, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker / Buitenmonteur om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Omgeving:Barendrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Barendrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Assistent Glaszetter om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Klanten van de opdrachtgever zijn behoren grotere en kleinere aannemers, verzekeringsmaatschappijen, winkelketens, de overheid, scholen, horecabedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren. Waarbij alle soorten glas gezet worden. Je werkt onder leiding van de bedrijfsleider.

Omgeving:Barendrecht

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Barendrecht, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Allround Glaszetter om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Klanten van de opdrachtgever zijn behoren grotere en kleinere aannemers, verzekeringsmaatschappijen, winkelketens, de overheid, scholen, horecabedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren. Waarbij alle soorten glas gezet worden. Je werkt onder leiding van de bedrijfsleider.

Omgeving:Krimpen aan den IJssel

Aantal uur:40

Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den Ijssel, Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Bedrijfskleding en Gereedschappen om het team te komen versterken. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Deze vacature is op basis van werving & selectie. Dit betekent dat je direct op contract komt bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is een technische groothandel in bedrijfskleding en gereedschappen voor de industriële markt. Klanten zijn grote ondernemingen in de offshore, transportbedrijven en bedrijven in de maak industrie.